Stoper Željezničara nakon derbija

Miletić: Možemo žaliti za propuštenim prilikama

32

Komentari (32)

BlueBoys
Citavo pleme Indijanaca na clanku. Phahaha...Sarbit iz Tarcina, Pjanke.sa, nedoni46 sonpen1946,SarajevoFc Edin vačapje, Pepermint, miŠRabo, Levo krilo...HAUG POGLAVICE NAPACENE. Do prije par sezona kad su zderali virsle i pastete nemilice nisu ni pratili premijer ligu. E pacenici sa lavora. :)
rabodimis
Na kakvim je on drogama bio, ono nije utakmica bila.. Sut u okvir gola 1:2 za Sarajevo.. 90 minuta profesionalni, "dobro utrenirani" igraci, njih 22+ su uspjeli napravit 3 suta na gol.. Ziheraski i jadno, sto se mene tice.. Igrac utakmice je bio mescini jedina svijeta tacka..
Qwertz1
Mi Mozemo zaliti za danom kad si ti usao na Grbavicu
PeppermintSA
Zaista ne razumijem kuknjavu skretnice. Prvih 30 minuta su bili bolji ne zato što su dobro igrali nego zato što se Sarajevo nije moglo sastaviti sa loptom. U tom periodu imali su jednu dobru priliku i nekoliko polu-polu priliku kad se lopta vrtila oko šesnaesterca Sarajeva. Drugo poluvrijeme je Sarajevo dominiralo, imalo oko 70% posjeda lopte, ali bez pravih prilika izuzev one prilike Velkoskog koja je ujedno bila i najbolja prilika utakmice. Nakon 70. minute i jedni i drugi prestali igrati. Najrealniji rezultat 0:0. Derbi za zaborav.
gallardo.la
Edin
Pa koje sanse? Jednu polupriliku stvorili. Isto vazi I za Sarajevo. Katastrofa I jedni I drugi. Da su jos 5 dana igrali ne bi jedni drugima dali gol. Amateri cisti. Trkacki, takticki, tehnicki sve na amaterskom nivou. Dno dna! En moze gore!
fantasma
Pa zali ko ti brani, debilu hahahahahha
Gvardijan
Treba naravno postovati klub u kojema igras ali treba biti realan.Koje ste to prilike propustili?U prilikama nijw cak ni.nerijeseno nego nista - nista.
srcerukelopata
Morete samo žaliti što se niste slikali sa šampionima poslije utakmice. Papak jedan.
frkt
Sta se ima zalit unistio vas je u skoku da Kosoric nije dirao?
SarajevoFC
Haahahha, kojim prilikama, jadan nebio?! U stvari, kad se sjetim onog slavlja kad ste izvukli bod, umjesto da ste primili jedno pet komada, razumljivo je sto toliko zalite za to jednom sansom sto ste uspjeli napraviti.
nedoni46
Jednom propustenom prilikom*
kobe24
A šta ćemo za čist gol koji je poništen?
SonPen1946
@kobe24 Mitomani level 999999999999999999999999999999
kobe24
Kakvi ste vi bolesnici generalno. Al stvarno ste ko navijačka grupa zalutali. Ekipa vam jest najjača, ali vi ste kite od navijača
nedoni46
@kobe24 nije nego ste vi ubijedjeni da ste bogom dani, svi su se urotili protiv vas, niko vas ne voli..m
kobe24
Hahahahaha, koje neracionalno razmišljanje, na koji način urotili? Niste li vi ti koji ste nama klanjali dženazu na proslavi titule?
kobe24
Pa kad ste 8 komada primili u dvije utakmice, naravno da će se to desit. Sjeti se kako ste se vi dičili kad ste nas 3 0 dobili.
pjanke.sa
@kobe24 jeraniko nismo mi vas dobili 3:0 nego 0:3. velika razlika.
Sarbit2019
pjanke.sa i pored 0:3 jos su gol primili PENISOM tako bar kaze Amaw.
Sarbit2019
Koliko je kupona (karti) donacija željkan prikupio ? Presjednik gledao online kaze slaba mu bila konekcija kod zaledza i ko na kraju zdipi kablove zna li bilo šta ????
pjanke.sa
Ne zna se jos ko je upao u prostorije kluba, pokrali dokumentaciju, ne zna se ni ko je kablove izrezao; ne zna se nista. Ali se masta kako su mogli dat go a ne dobiti jos kartona za svoju igru.
zizu82
Lendrić pokro kablove,pa šta misliš što nije igro?
Sarbit2019
pjanke.sa@samo grmi nova himna od Lepe Brene "Dama iz Londona" Ori se sve definitivno je bolja od Tife i geybavice.
Sarbit2019
zizu82@a to je to znaci uprtio Lendric kablove do prvog otpada.Konta Lendric e naplatit ces se LENDRA OCA MI.
starigrad
Eno novi predsjednik hmelje sa sir Oliverom prodaje polovne kablove. Cijena prava sitnica.
Sarbit2019
starigrad@znaci uvezala se Engleska šema Semir Gey Boy,Del Boy i Sir Oliver znamo ko je Grunf sa svojim izjavama ali ko je Bob rock pitanje se sada?
starigrad
Rade Paprica. Hahahaha
LevoKrilo
Šta mi ( F.K. Sarajevo) onda trebamo reći za derby na Koševu kada je u pitanju prvo poluvrijeme? Smiješan si Miletiću...Poklopite se i ganjajte to mjesto da izađete nekako u Europu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.