Vjera prije svega: Salah posti i na dan finala Lige prvaka

Navijači Liverpoola zabrinuti

Vjera prije svega: Salah posti i na dan finala Lige prvaka

Egipćanin Mohamed Salah izjavio je kako nema namjeru prekidati post na dan odigravanja finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Jedan od najboljih fudbalera Liverpoola poznat je po tome što itekako praktikuje svoju vjeru, pa je u ranijim intervjuima otkrio kako klanja pet puta dnevno i svaki mjesec Ramazan isposti, pa čak i onda kad ima bitne utakmice.

Toga će se Salah pridržavati i na dan finala Lige prvaka u Kijevu, što pomalo i zabrinjava Liverpoolove navijače, koji se brinu da njihov miljenik neće biti dovoljno spreman i izdržljiv kao u protekloj sezoni kada je uništavao odbrane svojim tempom i brzinom.

"Definitivno ću postiti, svih 30 dana. Svi ovi uspjesi koje postižem predodređeni su mi Allahovom mudrošću", kazao je Salah.

Finale je, podsjetimo, na programu 26. maja u Kijevu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti