Vjerovali ili ne: Inter prodaje Eriksena, no niko ga ne želi
FOTO - EPA

Nije zadovoljio

Vjerovali ili ne: Inter prodaje Eriksena, no niko ga ne želi

A. Beganović

Danski reprezenztativac, Christian Eriksen, u Inter je stigao početkom ove godine, no epitet pojačanja nije opravdao.

Iako je najavljivan kao veliko pojačanje i fudbaler oko kojeg će se "vrtiti" Interova igra, Eriksen se nije snašao pa je sve izvjesniji njegov odlazak iz milanskog kluba.

Navodno, Inter je spreman prodati danskog veznjaka, no još uvijek na njihovu adresu nije stigla niti jedna ponuda.

Njegovi agenti nudili su ga i klubovima iz Premiershipa gdje je u Tottenhamu pružao odlične partije ali niko nije pokazao interes za njegovim angažmanom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, to nije obeshrabrilo Inter, odnosno milanski klub ga je spreman poslati i na posudbu uz obavezni otkup ugovora, a kako pišu italijanski mediji, Eriksenova fudbalska sudbina trebala bi biti poznata u narednih par dana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

tbra
Boze sacuvaj, igracina. Inter ce ga upropastiti i Conteov "stil" fudbala.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi