Vjerovali ili ne: Postoji fudbaler koji je preskup i za PSG!
Foto - EPA

Ne mogu ga platiti u ovom trenutku

Vjerovali ili ne: Postoji fudbaler koji je preskup i za PSG!

Midhat Šljivak

Francuski prvak PSG prethodnih godina nije štedio kada je kupovina fudbalera u pitanju.


Za Neymara su Barceloni platili čak 222 miliona eura, Monaco je zbog transfera Kyliana Mbappea bogatiji za 180 miliona eura, ali očigledno je i PSG odlučio da stane na kočnicu.

Iako su u prethodnom periodu Parižani pokazivali veliki interes za angažovanje defanzivca Napolija Kalidoua Koulibalyja, to se na kraju neće desiti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Razlog što Senegalac neće na Park Prinčeva je interesantan. Cifra od 120 miliona eura koliko Napoli traži za usluge ovog fudbalera je previše i za PSG i oni su odlučili odustati od potencijalnog transfera.

Koulibaly će tako vjerovatno otići negdje drugo. Povezuje se s Manchester Unitedom, Newcastleom, Evertonom i Barcelonom, a vidjet ćemo je li iko spreman platiti taj novac.

Top Komentari

Penderinos
Jok eto Everton ce platit' 120m€
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi