Vjerovali ili ne: Redknapp preuzima klub iz 'komšiluka'!?

Dolazi li legendarni trener u Sloveniju?

Vjerovali ili ne: Redknapp preuzima klub iz 'komšiluka'!?

Legendarni engleski trener Harry Redknapp bi svoju trenersku karijeru mogao nastaviti, ni manje ni više nego u Sloveniji, javljaju tamošnji mediji.

Bivši menadžer Tottenhama, West Hama, Portsmoutha i Queens Park Rangersa se povezuje sa dolaskom u ljubljansku Olimpiju, koja ove sezone želi osvojiti titulu prvaka i tako prekinuti Mariborovu dominaciju.

Sadašnji predsjednik Olimpije Milan Mandarić je čovjek koji je svojevremeno bio vlasnik Portsmoutha, gdje je već sarađivao sa proslavljenim trenerom, pa stoga ova priča ima realno uporište.

U slučaju dolaska u Olimpiju, Redknappov osnovni zadatak bio bi odbraniti tri boda prednosti u odnosu na Maribor i nakon dugo vremena donijeti titulu prvaka u glavni grad Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.