15

Komentari (15)

user1626643434
Ma marš i ti kova i ovi što te podržavaju, sad možeš igrati na Fifi za Srbiju, ha, ha, ha
Brcak
See sad nema ni nazad ! Kiseli se .
Voland
Šta će nam drugi golman pored Šehića. Vidjeli ste prvi gol protiv Slovačke. On bi to sigurno odbranio, samo eto da nije bio pokriven, iako je šut bio sa 20-25 metara. Ovako, nije stigao ni da se baci, ali je ipak ispratio pogledom loptu. Bitna je namjera. Može Šeha do 40-te.
Delegat
Jb vas on vise nikad nije ni htio braniti za B i H , vodite ga kuci ako vam ga je toliko zao ne maltretiraj te narod vise sa njim.
Drakula
Kova bog i batina. Najjaci
nakopitam
Sretno Kova ljudino. Tuzi ova govvna za klevetu
E.Car
Koga?!?! Moze menadžera tužiti!!!!
Arnel925
Šta reći. Pravila su pravila.
Ende
"On je u martu prošle godine bio u kadru A selekcije za prijateljske mečeve protiv Gruzije i Luksemburga, no nije debitovao, da bi nakon toga odbio doći na okupljanje u junu za utakmice Lige nacija protiv Finske (2), Rumunije i Crne Gore " Pa ovo je kljuc .. pored kakvih amatera golmanskih nije mogao debitovati i ja bih otisao za Srbiju da branim a Bošnjak sam, Edin se zovem ... tako da, sta hocemo .. neka nam Vasilja, Pirica, pa Bgm i Sehica, nismo mu dali da pored ovakvih "imena" debituje i sad svako drugi kriv
nakopitam
Konacno neko ko razmislja svojom glavom. I jos da dodam da momak ni tada nije odbio nego je prije najavio da se zeni i tada ide na bracno putovanje. Ali su to ova gamad iz saveza i njihove sluge i ovi ljudski i igracki otpadci iskoristili da okrenu glupe bosnje protiv njega.
Drakula
Bravo za komentar.
E.Car
Daj ba Šehić je zaslužio da ima malo više poštovanja od vas, šta je branio i dalje brani za repku to Kova mora da ispoštuje!!!! A ovi ostali samo bi ih nabio sa noge na nogu!!!!
user1651398816
Gazi sve cetnike sve su to....
fare87
papagaj
Hahahhahahahahhahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.