14

Komentari (14)

Ali sta cemo kad sljedece sezone Borac bude prvak, hoce li I dalje biti sve “regularno”. Zivi bili pa vidjeli al bojim se da je takav scenarij ocit!
hzsg
nece, zeljana slavi 100 godina
Cisto sumnjam jer koliko vidim Sve vuce na tu stranu! A ako bude tako kako ti sad rece onda treba bojkovat cijelu ligu! Jer Ako se tako uzimaju titule (sto je vrlo lako moguce kod nas) ko kad sta slavi onda liga pada u hendek! Imamo dva scenarija znaci da pa u najmanju ruku bude sumnjivo!
SarajevoFC
Taman da im se slatko popišamo na 100-godišnjicu ;)
papagaj
Oni što vam 8 zabise u 2 utakmice
malibega
Jesu to oni isti od prošle godine? Jeste vratili sve dugove? ?
Adnanos
Zbog pandemije se ko brinu za sigurnost ljudi. Neko sa strane bi pomislio da u toj drzavi svi rade, imaju redovne plate i minimum 2000 eura, da se ulaze u skole i zdravstvo, da nema korupcije itd. Toliko su zabrinutin za ljude da covjek nemoze povjerovat. Svi nastavljaju igrat jer drugima nije stalo do ljudi. ****t svedsku, sta oni znaju kako se brine za ljude, tamo su plate minimum 2000 eura, djabe sva skola i ljecenje od bilo koje bolesti, oni nastavljaju igrat utakmice ali oni se neznaju brinut za ljude kao mi u bosni.
Santi
Ti ces jedini ispravno da slavis, na Trgu Krajine!
SonPen1946
kerber
mali seljo slavi licencu VELIKO Sarajevo slavi titulu.....kme,kme,kme
manijaci_____
Veliko sarajevo nije zvijezdi 09 gola moglo dat al zato eno sudije eno penala i eto ga 1 1
EdwinPol
Kmeeeeeee kmeeeeee
user1583606775
seljo 0-2 Velez
BlueBoys
Pitarski uvlakaci sa stocne pijace Vrapcici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.