Oglasio se i Vladan Kovačević: "Imali smo sve u svojim rukama, ali nismo uspjeli"

Sarajevo ostalo bez titule

Oglasio se i Vladan Kovačević: "Imali smo sve u svojim rukama, ali nismo uspjeli"

E. Škorić

Ostalo je još jedno kolo da se odigra u sklopu ove premijerligaške sezone, no 99 posto toga je već riješeno.

Borac je danas pobjedom nad Tuzla Cityjem osigurao titulu, a Sarajevo ostalo "kratko" unatoč velikoj bodovnoj prednosti na zimskoj pauzi.

Na Koševu žale za propuštenim, pa je tako golman ovog tima Vladan Kovačević ostavio status u kojem je izrazio razočarenje zbog ovakvog kraja sezone.

"Razočaran sam što nismo uspjeli zadržati formu koju smo imali prošle polusezone i osvojiti još jednu titulu, iako smo imali sve u svojim rukama ali nismo uspjeli. Veoma turbulentna sezona je već sada iza nas, preostalo nam je finale kupa i daćemo sve od sebe da dođemo do trofeja! Hvala vam za veliku podršku, iako niste mogli biti tu na tribinama, ja sam je uvijek osjetio", poručio je Kovačević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo ima da odigra još jednu utakmicu u ovoj sezoni i to protiv Borca u finalu Kupa u Zenici.



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Placi pifko placi... K u r a c ce Sarajvo biti sampion ahahahahaa
5 14
Manager
Nevezano za FK Sarajevo i njihove rezultate ,bez Vice i štimanja Borac bi bio 5. ili 6. Ne igraju ovu ligu samo Sarajevo i Borac ,postoje tu i drugi klubovi.
12 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi