22

Komentari (22)

Delegat
Sta niste uspjeli reci prodali smo sve sa upravom i citav klub rasturate a necemo se oporaviti bas zadugo
2323
Boli te uvo .imas sansu uzeti Kup i pravac Dinamo Zg.. blli te uvo...
fukaraslana
Ovaj parmak moze samo kositi travu na Maksimiru cuj to on u Dinamo
Husrefbeg22
Musemic je oduzeo titulu sarajevo onim bodom u tuzli protiv sarajeva, koji moze objesiti macku o rep. Sada zajedno sa Husicem (mrziteljem sarajeva) mogu zatraziti isplatu bonusa od borca.
starigrad
Husref protiv Veleža a pogotovo protiv Sarajeva zapeo ko da mu je zadn*****rcu se lagano naguzio. Svaka nmu čast, otvorio je sebi vrata kod Borca. Na Koševu ih je zatvorio za sva Vremena.želim mu od srca da vodi borac u drugoj ligi za 2-3 godine. Sretno Hzsrefe
omet
Pišete gluposti, Sarajevo je na Koševu prosulo bodove svojom igrom, koja je bila katastrofa. Husrefu treba samo da zahvaljujemo jer je jedino on istinski i srcem uz Sarajevo.
vuckobih
Albert Ajnštajn je jednom prilikom rekao " Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran." Kad se spomene ime Husrefa Musemića iz poštovanja šta je sve uradio za Sarajevo trebaš da ustaneš .
Szentharomsvag
Uz Andreja i Dupovca jedina svijetla tačka proljetnog Sarajeva
fukaraslana
Hahahaha jest svijetla ko noc
Szentharomsvag
Dobro. Činjenica je da nisu bolji od Predragoviča, ili kako se već zovu ti stalni osvajači prvenstva i kupa, ali i ova trojica, obzirom na skromni klubić u kojem igraju, dobri su. Haj idi podoji Azmira.
mirza24
Golubovic je bolji od ovoga kovacevica
DadiG
Vladane majstore
user1571956549
Placi pifko placi... K u r a c ce Sarajvo biti sampion ahahahahaa
BordoBijeli
@user1571956549 Idi placi kompleksas.Nije te stid javlajti se?
user1571956549
Kme kme kme giganti ahahsaha
HUNTER
Laješ, laješ. Pazi eto šintora avlijaneru
Ajax11
Mogu biti samo sretni da navijaca nije bilo! Uprava i igraci! Protiv Mladosti i Slobode je cist bojkot bio zbog plata ! Oni ce svoje pare naplatiti kad tad, ali navijaci ostadoše uskraceni za titule
traorea
Cekam clanak "Kovaceviceva poruka dovoljno govori o atmosferi u bordo timu"...
Manager
hahahaha SCANDAL ,Svet i Express novinari na ss.ba :D
Manager
Nevezano za FK Sarajevo i njihove rezultate ,bez Vice i štimanja Borac bi bio 5. ili 6. Ne igraju ovu ligu samo Sarajevo i Borac ,postoje tu i drugi klubovi.
BogatiDijasporac
Dosadan si s kopiranjem.
Manager
@BogatiDijasporac šta je bilo đe je zapelo junače ?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.