Kovačević se konačno javio: Nisam imao saobraćajnu nesreću, dobro sam

Oglasio se na Instagramu

Kovačević se konačno javio: Nisam imao saobraćajnu nesreću, dobro sam

E. Čaušević

Bh. golman Vladan Kovačević oglasio se jutros na Instagramu nakon glasina da je doživio saobraćajnu nesreću.

Na društvenim mrežama jučer su se pojavile informacije da je bivši golman Sarajeva doživio tešku saobraćajnu nesreću u Poljskoj, ali na svu sreću to nije tačno.

Uz ove informacije pojavila se i fotografija automobila na kojem se vidjelo da je udes bio dosta ozbiljan, ali što je najvažnije Kovačević nije bio u automobilu.

Opis nije dostupan.

Bh. golman koji odlično brani na golu Rakowa odlučio se oglasiti na Instagramu kako bi poručio je da s njim sve u najboljem redu.

Kovačević je objasnio da je saobraćajnu nesreću imao njegov saigrač iz kluba, ali da je na svu sreću i on dobro.

"Dosta prijatelja me zvalo i pisalo, nikakvu nesreću nisam imao, dobro sam. Imao je moj prijatelj iz kluba koji je također hvala Bogu dobro", napisao je Kovačević.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Opis nije dostupan.

Ovaj 23-godišnji golman u Rakow je stigao ovog ljeta iz Sarajeva i pokazao se kao sjajno pojačanje jer je imao nekoliko odličnih utakmica na golu poljskog kluba.

Top Komentari

brutal_bandal
Vrati se molim te
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti