Milojević će imati astronomsku plaću u Al-Ahliju
EPA

Čeka ga Elvis Sarić

Milojević će imati astronomsku plaću u Al-Ahliju

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević postat će uskoro novi trener saudijskog Al-Ahlija.

U proteklim godinama Milojević je napravio sjajan posao sa "crveno-bijelima" i ne čudi što je za njegovim uslugama vladalo veliko interesovanje, a svoju karijeru nastavit će graditi u Saudijskoj Arabiji.

Već danima tamošnji mediji izvještavaju kako je Milojević postigao dogovor sa Al-Ahlijem i da je samo pitanje dana kada će zvanično biti promovisan, a pojavile su se i informacije o tome koliko će zarađivati u novoj sredini.

Ako je vjerovati onome što pišu Saudijci, po sezoni Milojević će u Al-Ahliju imati ogromnih 2.500.000 eura, što je misaona imenica za većinu trenera u Evropi, a dobit će ugovor na godinu i pol dana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Milojević se također i osigurao kako ne bi doživio sudbinu nekih fudbalera kojima klubovi nisu željeli isplatiti novac. Zahtjevao je da mu Al-Ahli uplati odmah polovinu godišnje zarade, što će mu čelnici kluba najvjerovatnije i ispuniti.

U Al-Ahliju, podsjetimo, trenutno igra reprezentativac BiH Elvis Sarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi