Legendarni bh. as totalno izgubio živce, uputio je niz sočnih psovki: "Po*erem ti se na..."

Na kraju isključen

Legendarni bh. as totalno izgubio živce, uputio je niz sočnih psovki: "Po*erem ti se na..."

A. Čaušević

Da ljudi koji su dugo godina u fudbalu itekako znaju izgubiti živce bez obzira na pregršt iskustva pokazuje i događaj iz Španije. 

Tokom meča Valencija - Celta zbog sočnih psovki upučenim četvrtom sudiji sa gostujuće klupe je odstranjen Vladimir Gudelj.

Gudelj je u 90. minuti susreta kojeg su Šišmiši dobili s 2:0 totalno izgubio živce i to nakon što nije dozvoljena izmjena.

"Po*erem ti se na je*enu majku, dopusti izmjenu", opsovao je Gudelj legendarni as Veleža četvrtom sudiji, a sve to je zavedeno i u zapisnik.

Bilo je to kada je Beltran zamijenio Nolita, a nakon te izmjene Celta je primila dva gola i to u četvrto i osmoj minuti nadoknade.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gudelj koji je, inače ne učestvuje u kontroverznim scenama se sada suočava sa žestokom suspenzijom, a moglo bi mu biti zabranjeno da čak do kraja sezone sjedi na klupi.

Ovaj 54-godišnji Trebinjac je bio član učevene Veležove generacija koja je osvojila Kup Maršala Tita pobjedom nad Dinamom. U Celtu je otišao 1991. godine, po završetku karijere angažovan je u tom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi