Trener Krupe nakon Mostara: Čestitke Zrinjskom, a mi se okrećemo Olimpiku

Trener Krupe nakon Mostara: Čestitke Zrinjskom, a mi se okrećemo Olimpiku

S. Grebović

Danas je odigrano svih šest utakmica 31. kola Premijer lige BiH među kojima je i duel između Zrinjskog i Krupe.

Na kraju su Plemići slavili sa 3:1. Domaći su autogolom Pavlovića u 12. minuti poveli sa 1:0, da bi Bilbija par minua kasnije uduplao prednost sa bijele tačke.

Prethodno je isti igrač bio neprecizan sa 11 metara.

Gostima je nadu pred kraj prvog dijela vratio Palić, da bi sve dileme oko pobjedika okončao Bašić u 53. minuti.

Evo kako je ovaj susret vidio strateg gostujuće ekipe, Vladimir Ilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prije svega bi čestitao ekipi Zrinjskog na zasluženoj pobjedi. Što se tiče nas nismo baš nabolje otvorili utakmicu. Poklonimo penal pa onda primimio autogol gol i kad se to desi obično znamo kako će se završiti. Poslije toga smo se malo konsolidovali i postigli drugi gol."

"Na otvaranju drugog dijela opet nakon svoje gluposti primio gol i onda je utakmica u glavi bila završena. Već smo se okrenuli utakmici sa Olimpikom koja će nam biti ključna. Pazili smo na kartonirane igrače. Čestitam Zrinjskom na pobjedi i želim im da ostvare svoje ambicije. Poslije 40 i nesto sedmica sami o sebi odlučujemo i uz ovako zalaganje kao što je bilo danas ne vidim razlog zašto ne bi došli do cilja", zaključuje mladi trener.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi