Počela ludnica u Premijer ligi: Bilbija promašio penal protiv Krupe

U trećoj minuti utakmice

Počela ludnica u Premijer ligi: Bilbija promašio penal protiv Krupe

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog igraju trenutno na svom terenu protiv Krupe meč 31. kola Premijer lige BiH.

Sve utakmice ovog kola počele su danas u 17 sati, a odavno nismo imali toliko uzbuđenja na kraju sezone što se tiče borbe za prvaka, Evropu i opstanak.

Zrinjskom danas treba pobjeda u borbi za opstanak, dok ekipa Krupe želi osvojiti barem bod koji bi im bio zlata vrijedan u borbi za opstanak.

Plemići su do prednosti mogli već u trećoj minuti kada je sudija svirao penal za domaći tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odgovornost s bijele tačke preuzeo je Nemanja Bilbija koji je silovito šutirao, ali je pogodio prečku, te je ostalo 0:0.

Ovo je pokazatelj da nas danas u Mostaru očekuje zaista mnogo uzbuđenja jer obje ekipe će igrati dosta otvoreno.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Panta_rei
Zrinjskom danas treba pobjeda u borbi za opstanak, dok ekipa Krupe želi osvojiti barem bod koji bi im bio zlata vrijedan u borbi za opstanak. ?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije