Vladimir Oršolić potpisao novi ugovor sa Goricom
Foto: ND Gorica

Bivši omladinski reprezentativac BiH

Vladimir Oršolić potpisao novi ugovor sa Goricom

Bh. nogometaš Vladimir Oršolić potpisao je danas novi ugovor sa slovenačkom Goricom, potvrdio je ovaj klub.

Oršolić je u Gorici od septembra 2018. godine, a premda se spletom okolnosti u protekloj polusezoni nije mnogo naigrao, procijenjeno je da se radi o velikom potencijalu i stoga je saradnja produžena.

Na zvaničnoj stranici Gorice koju vodi Nermin Bašić je objavljeno da je 21-godišnji Oršolić potpisao novi ugovor do ljeta 2021. godine, zbog čega ni on sam nije skrivao zadovoljstvo, kao ni ljudi koji vode klub.

"Novi ugovor mi daje dodatnu motivaciju da radim na sebi i da budem još bolji. Gorica je klub koji iza sebe ima bogatu historiju i mogu reći da sam sretan što sam tu", kazao je Oršolić koji u Gorici dijeli svlačionicu sa Semirom Smajlagićem.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Oršolić je inače bivši mladi, juniorski i kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine, a prije nego što je došao u Goricu bio je član Lučkog, Lokomotive i Dinama iz Zagreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi