7

Komentari (7)

CeZenicaLik
Covjek i trener koji se svojim radom dokazao.Svicarce vodi vec 7 godina i oni imaju povjerenja u njega ali ga ne vole.Poslije Hicfelda i Kuna dokaza da je bolji od njih.
Geneve
Śmeker007
Neka vide debili sa BALKANa da mogu svi zajedno nema veze odakle je porijeklo, mislim na Xhaka/Petkovic itd itd
Mehinaldo
Izmjenama preokrenuo utakmicu svaka cast uz malo i srece ali onako skrhane igrace dici da se vrate u utakmicu svaka cast penal promasen za 15 min tri gola i da se vrate svaka mu cast A za ponasanje njegovo ne treba trositi rijeci to je dokazao davno
user1579409590
Eh sto bi sad voleo da Petkovic odvede Svicarce u Finale i osvoje Pehar.. Kapa do poda Majstore zasluzio bi sto jest Sarajlija..
Sierra_Leone1946
Ustati pa reci GOSPODIN VLADIMIR PETKOVIĆ!
Rajvosa2019
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.