15

Komentari (15)

JedanLik
Hakkinen
Aj aj aj Boraccccccccc cccccc aj aj aj
BlueBoys
Zakaricu, udri se bekane.
milivoje
Boli ih tuki,sad idu kod Ilića,koji se mora skloniti Vicinim pulenima koji će sa rezervnim timom "uzeti" davno dogovorena 3 boda,Lukić i 9 bodova za novi teren u Krupi,svi zadovoljni. Dakle,trpajte od sutra na 2
Ko_je_babo
Vlado zvani supljak
2323
A sad u srijedu Krupa...po direktivi 3 boda Borcu..hebem ti PL
kaskada24
Ja više iskreno ne znam sa čim je Vlado zadovoljan ili nezadovoljan, al nije ni važno, tabela i bodovi sve govore!
Harcos
Dovedite Zmaj od Šipova za trenera samo budalu tjerajte u p.m.
lesina
Zbog cega? Borac lose igrao? Danas su igrali kako trebaju igrati svaku utakmicu agresivno i konkretno,kaznjeni su za 3 100 % sanse promasene i to je fudbal ! Sve vas treba istrebiti sa ovakvim komentarima za bilo koji klub tastatura navijaci !
Harcos
@lesina igrali su 15 min. Nisu igrali dobro! Loša je atmosfera u svlačionici. Ovaj demagog od trenera ubija ugrače u pojam. Otjerao je 5 igrača. Za zamjene uvodimo juniore kod rezultata 1:0. Formacija, taktika i atmosfera je rezultat trenera. Što se tiče istrebljena. To nešto ti prijetiš?
Pikachu11
Neka te Vlado sto duze.
user1574859714
Vlado kladionicar prenapuhan.Sam sebe hrabri cesto nerealno.Po njegovim izjavama ispada Borac prvak evrope. Ne moze Vlado peosjecan si trener.
lesina
Opet te zena tukla kuci pa dosao ovde se istresti? De malo realnosti nemoj te supljake svaki put
BosCan
Ublehinjo hoces biti sampion?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.