10

Komentari (10)

Ahmed0210
Pice zeljo prvak lige
BosanacBosnjakBosnjanin
Naplatilo se provlacenje sa velezom, zrinjskim i sarajvom...
GuiliDamou
Zasto Osim veceras ne spominje neregularnost prvenstva?!
2323
Jagodic pobjedi kod kuce i odmah poleti pricama.a onda ode u goste i dozive poraz odmah trazi izgovore..sve je izgubio sto je mogso..Musija im pustio to je vec poznato ostalo sve sem mrtvog Olimpica..sad ce Zrinjski ih dobiti i bice reslno na 4 mjesth gde i pripadaju...
starmac
Nikad više BORAC neće biti kažnjen.Dok je VICE predsjednik.Zato ljudi pamet u glavu i mudro protiv ovakvog BORCA i satelita VICINI.Vlado-JADO.
Realist
Nije ni Velez kaznjen zbog istog propusta
starmac
Realist@Ni blizu a ni nalik.Niti su napadali ljude i psovali.Već ste na odstrelu kod svih klubova radi svoje politike i JADE i VICE narkomana.
lesina
Ajde smrdo smrdi negde drugde,ti znas ko je na odstrelu! Samo kad je vasa politika ispravna,u svoju supu piri ! Borac pokazao da je veliki klub i da sudije nemaju nikakve veze sa bodovima,Vlado pokazao da je ipak strucnjak po ko zna koji put a momvi da imaju snage izboriti ponovo evropu i biti pretnja za 1 mesto !!! Aj razligu
Rajvosa2019
VIP Djikane ne spominje :-)
vuckobih
Ma nije njegovo da se tim bavi, ima delegat pa ako je šta neregularno Borac će biti kažnjen. A što se tiče psovanja to se dešava svugdje, bitno se ograditi od toga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.