9

Komentari (9)

rodjak
u finalu ce Borac pustiti Vladu ako ih danas puste Medjugorci i Sloga ide u konferencijsku ligu ,a sve mi se cini da ce se danas pucati penali i da Vlado prolazi .Realno bi bilo 3:1 ,a dogovorom 0:0(4:5) nakon penala
pjanke.sa
Samo napomena za nepismenog novinara: Hrasnica nije grad nego dio opstine Ilidza u gradu Sarajevu. Ne mozes napisati da je sudija iz Hrasnice, hebem ti uciteljicu. Isto ko da napises sudija je Admir iz Starog grada. Ja majko sta radite od ove djece, imate li imalo odgovornosti za svoju nepismenost! Pa te ChatGPT te Google te sva tehnologija i ti opet nepismen. Ja majko idiota.
plemic
pustili bi mi vama kad bi znali da finale nećete igrati sa juniorima.
Jugovina
Ti si se vec pripremio za svaki scenarij haha Daj nam makar jedan razlog zasto bi Zrinjski pustio Slogi utakmicu??? Ima vise logike da idemo na noz s njima zbog zadnjih desavanja i njihovog ponasanja u Modrici gdje njihov predsjednik galami "Borac je Sampion" hahaha
Delegat
Pazi da ne upadnes ti u zamku
Kakaks
Ideje sa sudiijama hahahaha
user1677490484
Eh ako je istina kao što sam čuo da će Zrinjski pustiti Slogu i da Sloga osvaja kup...nemam riječi za predstavnike Bosne i Hercegovine u konferencijskoj ligi. Jesu Šulenta i Beus na to spali. Jel to taj Zrinjski.
Aleksandar1976
Čuj pustiti kakav komentar
pjanke.sa
A sta su to Sulenta i Beus? Neka gospoda? Hahaahah papci iz kamenjara sisli u Mostar.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.