22

Komentari (22)

maya221
Želim ovdje svima reći kako je DR alaba promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u jednoj automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju za plaćanje računa dok je stanovita kolegica na umu kupovala kuće. Bio sam zbunjen oko nje jer su svi bili zavidni na tome koliku je proviziju napravila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničeg dodatnog što je učinila što ju je činilo drugačijom i skoro pet godina nisam smogla hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da mi da savjet i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je očito bila bolja. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o DR Alabi koja je izvela svoju magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupio svoju prvu kuću i uštedio dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih zamislio da imam dom tako brzo. Hvala DR Alaba. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktni kontakt broj WhatsApp/Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: dralaba 3 0 0 0 @ g m a il. c o m
karlhajncbrazzzo
Drugi najbolji strijelac argentinske reprezentacije u fudbalu svih vremena je Gabrijel Omar Batistuta. Karijeru je završio sa preko 300 postignutih golova u zvaničnim utakmicama. Samo u Seriji A je postigao 182 gola. Filmovi su snimani o njemu. Iole ozbiljan poznavatelj fudbala će se nasmijati na takva poređenja, osim naših istočnih komšija koji nisu imali golgetera da valja već 30 godina pa se i za slamku hvataju.
user1646524443
Sta je pisac hteo da kaze, decko je skoro napunio tek 22 god, ima bolju tehniku i brzi je od batigola i tek ce da puni a ti placi devojcice isfrustrirana ?
karlhajncbrazzzo
Već trideset godina nemate centarfora. Ovaj će vas izvaditi u pm. Pozz
B00snjakBaa
@karlhajncbrazzzo Pricaj ti zemljak sta hoces, ali trenutno srpski fudbaleri su na mnogo zavidnijem nivou od gotovo svih iz regije.. Mitrovic srusio rekord championshipa 15 kola prije kraja, Vlahovic najbolji strijelac Serije A (10x su ga bolje sluzili loptama nego ovdje u Juventusu, al se opet snalazi nekako), Tadic, SMS, koga mi imamo? Nama je vijest kad neki nas fudbaler iz druge lige austrije zabije gol, cuj Prevljak zabio gol, igra za Eupen, jedan od direktnih krivaca sto su nas Finci tukli u Zenici, 5 suteva nijedan u okvir gola, nije Pjanic bio kriv, samo Bosnjo je to, svi su fudbalski strucnjaci.. LP prijatelju
karlhajncbrazzzo
Udarci u okvir gola: 0 Udarci van okvira gola: 0. To je učinak napadača Vlahovića za 90 minuta protiv trećerazredne Spezie. Nemam ništa protiv momka ali ne dižite ga u nebesa, samo zato što to rade sa one strane Drine. Toliko o tome. A što se tiče srbijanskih fudbalera, reći ću ti da je Srbija jedan od najvećih izvoznika fudbalera u svijetu.
B00snjakBaa
@karlhajncbrazzzo 1 utakmica pa sta? Tandem u napadu mu je mocni morata, koji 90% lopti koje primi prokocka, za*ebe akciju i slicno, jesi vidio 2 gola Vlahovica protiv Empolija prije ove tekme mozda? Taj drugi gol mu Morata salje pola metra loptu iza ledja ovaj je opet vadi nekako i zabija gol.. Juventusu jednostavno treba da se sto prije vrate Dijabala i Kijesa, pa da mogu na miru igrati samo s jednim spicem, Vlahovicem normalno, onaj Morata ni za Borca Banjaluckog nije.. Srbija, Holandija, Brazil nekako najvise sto se izvoza igraca tice, za Srbiju generalno samo mlad trebas otici sto prije, kao sto je i kod nas Dzeko, Vlahovic je isto s 17/18 otisao iz Partizana u Fiorentinu i eto ga sad gdje je.. Samo bolji uslovi, rad i volja..
SEJFUDIBIKODZE
Ima i ona ptica koja rano propjeva brzo se usere
user1646524443
Usro si se ti odavno, decko je fenomen kakve golove daje, a i tek ce devojcice isfrustrirana ?
SEJFUDIBIKODZE
Mrš upm seljacku
Voland
@karlhajncbrazzo A zašto ne može u istu rečenicu? Srbijancu je tek 22 godine, i već ide preko 20 golova u ligi, drugu sezonu zaredom (a sezona nije gotova još). Batigol je to radio tek s preko 25 godina, što znači već je značajnije bolji nego on u tim godinama. Ali je rano suditi još. Treba sačekati koju godinu još, pa suditi
vedin
Izgleda da ti nisi gledao Batija!
Voland
S 22 godine nisam. Jesam poslije, ali ne toliko jer nisam pratio Fiorentinu. Gledao ga na svjetskom 98. Vrhunska klasa i centarfor, ali jednostavno ne volim nipodaštavanje novih igrača na račun starijih (uz primjesu nostalgije). Jesi vidio golove Dušana u Juventusu? Dao ih je 4, ali svaki pokazuje klasu i potencijalno velikog igrača u budućnosti.
emial766
Drug kad od to bude radio 10godina na vrhunskom nivou onda mozes ih porediti. Dusan ima potencijal ali mogu ti navest puno takvih zadnjih godina.
Mackintosh
@vedin Ja jesam. U ovim godinama Vlahovic dosta bolji
DamirT
@voland drug moj,Batistuta je igrao u Seriji A kad je ona bila svjetska liga broj 1.Ne umanjujem Vlahovicev ucinak,al ne moze u istu recenicu sa Batistutom trenutno...
vedin
O Vlahovicu pričajte za 10 godina. Da ga sada poradite sa Batistutom je van svake pameti. Pa njemu su podigli spomenik ispred stadiona dok je još igrao za Fiorentinu.
karlhajncbrazzzo
Jeste li vi svjesni da taj Srbijanac ne može u istu rečenicu sa Gabrijelom ni pod kakvim uslovima? Kompromitujete se bez razloga.
Krivaja Zavidovići
Siguran sam da će osvojiti mnogo više trofeja od Batistute. Juventus će vrlo brzo ponovo preuzeti primat u Italiji...
Mackintosh
Ne moze. Vlahovic ce biti mnogo veci igrac
user1646524443
Ajde oboleo si od ljubomore ce umres ?
user1646524443
Pazi bolju tehniku i brzi je a pritom 190, pa da je ostao u Fiorentini oborio bi sve rekorde za deset ****ni god ?. Jos ovaj moze da sanja juve ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.