Legendarni Batistuta poslao "otrovnu strijelicu" prema Vlahoviću

Bivši napadač Fiorentine

Legendarni Batistuta poslao "otrovnu strijelicu" prema Vlahoviću

Admin Čaušević

Dušan Vlahović se sredinom sedmice vratio u Firenzu prvi put nakon što je napustio Fiorentinu i potpisao za Juventus. 

Do sada su navijači Viola pretpjeli nekoliko velikih odlazaka svojih miljenika u torinski klub, ali niti jedan im nije teško pao kao Vlahovićev.

Na Artemio Franchiju tokom utakmice polufinala Kupa Beograđanin je prošao kroz pravi pakao koji su mu pripremili navijači domaćih.

Sa tribina je meč posmatrao i Gabriel Omar Batistuta, možda i najbolji igrač u historiji Fiorentine koji je i komentarisao Vlahovićev odlazak.

"Kod mene je bio drugačiji slučaj. Ja sam uvijek volio Firenzu, želio sam ostati i ostao sam deset godina", kazao je legendarni Argentinac.

"Fudbal se nije promijenio, stvari su ostali iste. Ja mogu samo reći ono što se meni desilo, moja priča je neponovljiva", dodao je Batigol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Batistuta je dres Forentine nosio od 1991. do 2000. godine kada prelazi u Romu za tada ogromnih 36 miliona eura. S Violama je uspio osvojiti Kup Italije i Superkup.

Na drugoj strani, Vlahović se na Franchiju zadržao nešto duže od tri godine. Nakon eksplozije i sjajnih igara čim mu se ukazala prilika za veliki transfer odmah je pristao i otišao u Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Voland
@karlhajncbrazzo A zašto ne može u istu rečenicu? Srbijancu je tek 22 godine, i već ide preko 20 golova u ligi, drugu sezonu zaredom (a sezona nije gotova još). Batigol je to radio tek s preko 25 godina, što znači već je značajnije bolji nego on u tim godinama. Ali je rano suditi još. Treba sačekati koju godinu još, pa suditi
4 6
karlhajncbrazzzo
Jeste li vi svjesni da taj Srbijanac ne može u istu rečenicu sa Gabrijelom ni pod kakvim uslovima? Kompromitujete se bez razloga.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi