Srušio rekord Lige prvaka pa poručio: Ne mogu biti sto posto zadovoljan

Vlahović nakon Villarreala

Srušio rekord Lige prvaka pa poručio: Ne mogu biti sto posto zadovoljan

Eldar Ganibegović

Villarreal i Juventus odigrali su 1:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Prvi gol vidjeli smo već nakon 32 sekunde utakmice, a postigao ga je sjajni srbijanski napadač Dušan Vlahović.

Bio je to njegov debi u Ligi prvaka, pa je tako srušio rekord ovog takmičenja. Postigao je najbrži gol kao debitant starter u Ligi prvaka, a jedini debitant kojem je trebalo manje vremena za gol je Konoplyanka koji je pogodio nakon 19 sekundi, ali nakon ulaska s klupe.

Poslije utakmice Vlahović je kazao kako ipak ne može biti sto posto zadovoljan.

"Velika je stvar dati gol u debiju u Ligi prvaka, bilo je vrlo emotivno. No, ja ipak ne mogu biti stoposto zadvoljan jer nismo pobijedili. Moramo nastaviti da radimo žestoko. Odigrali smo dobru utakmicu i mogli smo pobijediti. Ima stvari za kojima možemo žaliti, ali trebamo se fokusirati na narednu utakmicu", rekao je bivši napadač Fiorentine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, izjednačenje Villarrealu u 66. minuti utakmice donio je Parejo.

Revanš utakmica ova dva tima na Allianz stadionu u Torinu odigrat će se 16. marta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Yebo vas više Vlahović! Pa naporni ste bolan sa ovim tipom iz Srbije. Nije sad što je srbin ali fakat ste dosadni sa njim. Do neki dan ubiste sa Djokovićem sad sa Vlahovićem. Haj nije izmislio vruću vodu, zabio par golova i šta sad! To vrijedno nekih 7, 8 textova o njemu od sinoć.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije