Tokom noći za Juventus su stigle užasne vijesti

Nakon remija protiv Villarreala

Tokom noći za Juventus su stigle užasne vijesti

Admin Čaušević

Juventus je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na gostovanju kod Villarreala odigrao 1:1 te u torinskom klubu mogu biti zadovoljni rezultatom obzirom na prikazano. 

Stara dama je vodila golom Dušana Vlahovića iz prve minute, dok su domaći do zasluženog izjednačenja stigli sredinom drugog poluvremena kada je pogodio Dani Parejo.

Nekoliko sati nakon utakmice na stadionu Ceramica stigle su zaista užasne vijesti za Juventus, ali i trener Massimiliana Allegrija.

Posljednje vrijeme Bianconeri imaju ogromnih problema sa povredama važnih igrača, a od sinoć je ta lista još duža.

Naime, prvi pregledi nakon susreta su pokazali da je Weston McKennie slomio kosti lijevog stopala i sigurno ga neće biti duži period. Prve prognoze govore da ga na terenu neće biti između 8 i 12 sedmica.

Na američkog veznjaka je 10-ak minuta prije kraja žestoko startao Estupinan, a interesantno da sudija Siebert nije svirao ni prekrašaj tom prilikom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Povreda McKenniea za Juventus dolazi u zaista nezgodnom trenutku pošto je ovaj 23-godišnjak bio jedna od svijetlih tački u skromnom veznom redu torinske Stare dame.

Protiv Villarreala su zbog povreda izašli Alex Sandro i Mattia De Sciglio, a od ranije su povrijeđeni Girgio Chiellini, Federico Bernardeschi i Paulo Dybala, dok je za Federica Chiesu sezona već završena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AcMilan_rosoneriBosna
Momak je slomio stopalo u doskoku poslije starta de pogledajte snimak prije nego počnete lupati tekstove
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi