Vlašić pokupio simpatije navijača Evertona

Na debiju protiv Tottenhama

Vlašić pokupio simpatije navijača Evertona

Eldar Ganibegović
Teme:

Nikola Vlašić je ovog ljeta promijenio sredinu i potpisao za Everton.

Hrvatski internacionalac je pred kraj ljetnog transfer roka napustio Hajduk i prešao u redove Karamela, te tako postao najskuplji igrač Hajduka u historiji.

Vlašić je jučer u četvrtom kolu engleske Premier lige na domaćem terenu igrao utakmicu protiv Tottenhama u kojoj su poraženi sa 0:3.

Međutim, ono što je važno reći jeste da je Nikola dobio priliku da upiše svoj prvi nastup u novom klubu.

Hrvat je u igru ušao u 80. minuti utakmice kada je zamijenio Gueyea. Trener Karamela Koeman je i prije najavio kako bi Vlašić mogao upisati svoj debi protiv Tottenhama, jer se mnogo zalagao na treninzima, što se na kraju i ostvarilo.

Nikola je proveo nešto više od deset minuta na terenu i upoznao navijače sa svojom igrom.

Pristalice Evertona su na društvenim mrežama pohvalile njegovu igru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi