Vlasniku Milana puknuo film, bit će promjena

Odlazi i Gattuso

Vlasniku Milana puknuo film, bit će promjena

E. Škorić

Milan je jučer kiksao u Parmi, pošto je odigrao 1:1 i sve je dalje od Lige prvaka iako i dalje drži to četvrto mjesto.

Milan je tu prije svega zahvaljujući kiksevima rivala poput Rome, Lazija... No, s ovakvom igrom Rossoneri teško mogu da budu četvrti i da se vrate u Ligu prvaka.

Situacija nije baš najbolja na San Siru, a na ljeto će očigledno doći do velikih promjena i to nije nešto na šta se navijači već nisu navikli.

Amerikanci, vlasnici Milana, navodno ne žele da Gennaro Gattuso ostane u klubu, a također će klub napustiti i igrači poput Susa, Calhanogloua, moguće i Kessiea i Contija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri će vjerovatno s novim trenerom i novim igračima ući u novu sezonu, a umjesto Gattusa bi mogao doći Wenger, spominje se i Conte, no još je rano da se govori o Rinovom nasljedniku.

Milanu sada slijedi teško gostovanje Torinu, prije toga imaju revanš polufinala Kupa sa Lazijom, ali do kraja sezone ima jako težak raspored i Liga prvaka izgleda dalje nego što se čini.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi