18

Komentari (18)

BijeliBordo
I treba sve redom Drobarov je ukupno možda 2 utakmice odigrao kako treba, hvala i doviđenja
user1571956549
Malo njnjajevo hehehe... Pjanke šipu ga loma....
pjanke.sa
Joj brate nek je i vas sunce malo ugrijalo da ste docekali da mi smo malo u buli bas mi je drago majke mi. Valja deceniju jednu biti podcinjen u Sarajevu i vazda iza nas. Toliko je to vama sada laknulo da je Mulalicu a i svima vama samo da budete ispred nas pa makar bili zadnji i predzadnji. Bas ste jadnici.
pjanke.sa
Drobarov velika greska. Brzi pomocni sudija od njega. Suljic moze igrati u 2. ligi ali Premijer nije za njega. Ovaj makedonac jako malo pokazao, puno sam vise ocekivao od njega
PRESEDAN
Najbolji stoper Bugarske lige oooo Allahu,pomozi ovim i sličnim likovima
MSOZ101
Mirvić da je pametan kao što nije prvo bi Hadžiji otvorio zadnja da izađe, a odmah nakon toga Ajlu izbacio iz autobusa i to u pokretu. Doveo normalnog direktora, sportskog direktora i šefa stručnog štaba i psihologa. Vidio gdje šta škripi jer jbg legendo neko je kriv, ne može niko bit eto redamo Sablić, Vasoski, Feđa vazda isto gdje god odemo Tuzla, Konjic, Trebinje, Posušje nas preslušaju na terenu. Saslušat ponude za Andreja jer Sarajevo više ne zaslužuje to jadno dijete, igrao je barem sa 40 saigrača u tom periodu jedini on trči, dribla, šuta ostali češu muda, neka momak ide neka napreduje. Eh to kad se završi onda tek sklapanje momčadi pa pogledaj ekipu Zrinjskog jedino Bilbija bi po imenima imao mjesto startera u našoj ekipi, a sprdaju se sa nama kako požele. HADŽIJA ODLAZI.
Husrefbeg22
sve ih treba rastjerati. igralis u ko najvce pizde. Setaju po terenu, ne mogu sastaviti dva pasa. vise su puta pogadali precku i stativu nego sto su postigli golova. Jedino zasluzju ostati: Dokanovic, Sahinovic, Mulalic, Musa i Varesanovic. sve ostalo: nogu u guzicu. supci jedni
PRESEDAN
Pa i tom Đokanu je vrijeme da bježi odavde,cijena mu rapidno pada našim plasmanom.
Ende
Cuj sa avramovskim... ubjedljivo najbolji
pjanke.sa
Uzmite ga vi sebi ako mozete. Ah ne mozete jer ste KOKUZI!
Tas14
Djokanovic, Musa, Sahinovic i Merso su jedini koji trebaju ostat.
amircoralic
Sta Avramovski covjek se jedini borio a lopte zna igrati
PRESEDAN
Borio?Pa nek ide u rov da se bori,Herson jedva čeka!
COVID19
Jedino Avram zaslužuje priliku, jedini momak koji zna lopte
pjanke.sa
Velo malo je pokazao, vrlo malo. A i ja mislim da je potencijal.
user1651398816
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti