Vodećeg strijelca Druge lige Sjever zaista nije teško pogoditi

Salkić za kolo 'pobjegao' rivalima

Vodećeg strijelca Druge lige Sjever zaista nije teško pogoditi

Samir Mlaćo

Dugo će se u našoj zemlji pričati o jučerašnjem susretu 12. kola Druge lige Sjever između Seone i Čelića. Bilo je 11:0,  čak 11 pogodaka postigao je iskusni Adnan Salkić.

Salkić je inače po zanimanju profesor u jednoj školi u Srebreniku, a jučer je našao svoje mjesto u historiji bh. nogometa.

Nije teško pogoditi ni to da je Salkić naravno došao i na lidersku poziciju kada je lista strijelaca Druge lige Sjever u pitanju. Naime, sa 11 jučerašnjih pogodaka došao je do brojke 22.

Njegov prvi pratilac je Samir Isanović iz FK Bosna M. sa 15 postignutih pogodaka, dok su po 13 dodali Eldar Junuzović (NK Prokosovići) i Nemanja Kojić (NK Odžak 102).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Da li će u narednim kolima Salkić dodatno povećati brojku, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi