Musić: Ostvarili smo naš cilj, pohvale publici i sudijama

Kapiten FK Seona za SportSport.ba

Musić: Ostvarili smo naš cilj, pohvale publici i sudijama

Samir Mlaćo

FK Seona je i dalje lider na tabeli Druge lige Sjever.

U velikom derbiju 11. kola ovaj klub je remizirao sa Gradinom (1:1), te tako ostao na dva boda prednosti.

Seona je prva povela, no na kraju je završeno remijem. Svoje viđenje susreta za SportSport.ba je dao kapiten FK Seona Muhamed Musić.

"Utakmica je sama po sebi bila teška. Naš cilj je svaku utakmicu da osvojimo tri boda, ali Gradina je izuzetno kvalitetna ekipa, te je naš cilj jučer bio da ostanemo neporaženi, odnosno da zadržimo prvo mjesto i zadovoljan sam. Uspjeli smo u tome i mislim da je remi najrealniji ishod meča. Mi smo bili bolji prvo poluvrijeme, Gradina drugo. Hvala publici koja je došla u velikom broju i uljepšala ovaj derbi Općine Srebrenik. Pohvale također idu i sudijskoj trojci na čelu sa Ilijom Živkovićem na izuzetno dobrom i poštenom suđenju", kazao je Musić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Ovaj veoma organizovani kolektiv narednog vikenda dočekuje slabašni Čelić. Sve osim uvjerljive pobjede bilo bi iznenađenje.

"Okrećemo se već narednoj utakmici i nastavljamo svoju borbu. Znamo da nijedan derbi ne riješava prvenstvo", dodao je kapiten lidera Druge lige Sjever.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi