Vojvodić: Cilj nam je Premijer liga i nećemo odustati od toga

Vojvodić: Cilj nam je Premijer liga i nećemo odustati od toga

Edmir Škorić

Sloga je danas počela s pripremama, a trener Darko Vojvodić očekuje da se njegov tim plasira u Premijer ligu BiH.

Na prozivci Sloge pojavio se i prvi čovjek kluba Azmir Husić, koji je uradio sve da Sloga bude prepoznatljiva u bh. nogometu, a njegova očekivanja su da se izbori Premijer liga. Upravo o tome je danas govorio Vojvodić, kojem se na raspolaganje stavilo više od 25 igrača, od čega je dosta novih.

"Gospodin Husić je jako ambiciozan čovjek. Možda smo trebali imati i više bodova, ali možemo da budemo zadovoljni. Naš cilj je Premijer liga i nećemo odustati. Izvanredno je biti član ovog tima, to sam rekao i ljetos kada sam došao", kazao je Vojvodić, pa je dodao:

"Ovdje imamo sve uslove, igračima se na vrijeme sve izmiri što se obaveza tiče, samo treba sve na terenu pokazati i opravdati očekivanja. Vjerujemo svi da ćemo biti na kraju prvi. Trenirat ćemo na Tušnju, pa ćemo otići u Međugorje, a naša prva utakmica je protiv Zvijezde 09 31. januara", dodao je.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti