Vojvodić: Kvalitetniji smo od Jedinstva

Trener GOŠK-a

Vojvodić: Kvalitetniji smo od Jedinstva

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Prvoj ligi FBiH, a jedan od zanimljivijih susreta bit će odigran u Gabeli. 

Sedmoplasirani GOŠK na stadionu Podavale ugostit će bihaćko Jedinstvo, koje prema riječima trenera Darka Vojvodića slovi za izuzetno nezgodnog protivnika. 

"Mi smo favoriti u susretu protiv Jedinstva i ne bježimo od toga, ali moramo biti svjesni da igramo protiv izuzetno nezgodnog protivnika. Kvalitetniji smo tim i svi igrači će morati dati svoj maksimum kako bi ostvarili pobjedu na otvaranju prvenstva", kazao je SportSport.ba Darko Vojvodić, trener GOŠK-a. 

GOŠK je jedan od glavnih favorita kada je u pitanju plasman u elitni rang bh. fudbala. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Liga je jako zahtjevna i ima dosta kvalitetnih protivnika, no nadam se da ćemo mi biti ti koji će slaviti na kraju. Ne krijemo ambicije i borit ćemo se do posljednjeg kola", poručio je Vojvodić koji u duelu sa Bišćanima neće moći računati na usluge Stjepanovića, Cvitkovića i Ereiza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti