Vojvodić: Pojedinci će uskoro sjediti pored mene

Šef struke Sloge Simin Han za SportSport.ba

Vojvodić: Pojedinci će uskoro sjediti pored mene

Samir Mlaćo

Sloga Simin Han u subotu je poražena od Veleža u Mostaru sa visokih 3:0.

Tim iz okoline Tuzle nije bio dostojan rival Rođenima, pa je izabranicima Darka Vojvodića nakon meča preostalo samo da svojim rivalima pruže ruku i čestitaju na pobjedi.

Darko Vojvodić je nakon ovog poraza bio razočaran.

"Mi smo u Mostaru izašli na stadion samo da bi se pojavili. Bez muda, agresivnosti, a da smo bili bili hrabri, pa izgubili, niko igračima ne bi ništa zamjerio. Nije sramota izgubiti od Veleža, ali rezova će biti", priča Vojvodić na početku razgovora za SportSport.ba.

"U srijedu igramo meč Kupa BiH i već tada će biti rezova, kao i za vikend protiv Čapljine. Pojedinci koji misle da su nezamjenjivi će sjediti pored mene na klupi, jer ova liga se igra srcem, htijenjem i zalaganjem. U ovoj ligi ne prolazi stil igre, već samo ko se bori, ja to najbolje znam", kao i uvijek bez dlake na jeziku kaže trener Sloge SH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloga sada zaostaje bod za Zvijezdom iz Gradačca, te ima realne šanse da na zimsku pauzu ode sa prve pozicije.

"Nakon utakmice sa Veležom osjećao sam se kao da nijednu utakmicu do sada nismo pobijedili. Ako budemo na kraju  polusezone prvi, to će biti veliki uspjeh. Volio bih to zbog Azmira koji nam je dao sve što poželimo, kao i navijača. Liga je teška i zahtjevna, te na vrlo malo utakmica odlučuje suhi kvalitet", podcrtao je Vojvodić na kraju razgovora.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi