Vojvodić: Zadovoljan sam s bodom, iako smo bili bolji

Trener GOŠK-a za SportSport.ba

Vojvodić: Zadovoljan sam s bodom, iako smo bili bolji

M. Maksimović

GOŠK je uspio neporažen napustiti stadion Luke u Visokom (0:0).

 Derbi  susret protiv Bosne okončan je bez pogodaka, a da su Gabeljani bili malo prisebniji u završnici mogli su osvojiti puni bodovni plijen.

“Prema broju prilika koje smo stvorili pred golom Bosne, bili smo bolja ekipa i bliže osvajanju bodova. Sigurno je da imamo za čim žaliti, ali naravno konačnim ishodom nismo nezadovoljni jer smo osvojili bod na veoma teškom gostovanju“, rekao je Vojvodić.

GOŠK u narednom kolu na Podavali dočekuje Zvijezdu, tim koji je Vojvodić vodio prije preuzimanja GOŠK-a.

“Zvijezda je odlična ekipa, igraju u dobroj formi i neće biti lako pobijediti ih. Vjerujem svojim igračima i nadam se da ćemo uspjeti i upisati tri boda i na toj utakmici“, dodao je strateg Lavova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK za vodećom Bosnom trenutno zaostaje jedan bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi