15

Komentari (15)

dsimic
Pratim ovaj portal i ponekad dam nekakav komentar,po običaju korektan,ali vi pojedini novinari što znate biti džukele to je čudo jedno. Zašto dodatno zavađate ovaj narod koji je i bez vas u problemu.
Damir93
Iz neutralnog ugla.Ovo se nije odnosilo ni na Dudića i na bilo kojeg igrača,muslimana.Već par mjeseci traje navijačko prepucavanje i u Srbiji i BiH zbog posjete navijača Radničkog i Zemuna navijačima Željezničara. Vidi se po paroli kome je upućuna.Znaju svi navijači koji prate ovaj portal na šta se ova parola odnosi. A vi novinari prestanite ložiti narod.Niste ništa pisali na parole navijača Sarajeva i Veleža na Grbavici kada su gostovali.Parole sa sličnim značenjem su oni isticali,samo umjesto ****** korišten je termin ****** i slično.Kako to nije bilo sramno? Ne pravite od ovog nacionalističku priču jer ovo spada u navijačko prepucavanje i neće još sigurno prestati. Pozdrav svim normalnim ljudima.
dsimic
Bravo mladiću,svaka ti čast.
BordoBijeli1946
Parolom prozivaju navijače Radničkog i Zemuna koji su u bratskim odnosima zbog druženja i poznanstva sa navijačima Željezničara, Manijacima. Vidite da je parola u bojama za tri kluba, Radničkog, Zemuna i Željezničara. Kakav crni Feđa Dudić...
zajid08
Vojvodjani prije nisu nikad bili cetnici, ovo je sve orkestirano zadnjih 10-ak godina otkad je Vucic i SNS na vlasti, placaju se mase sitnog zuba da provociraju...
Manager
Tacno je to č_etniziraju Novi Sad koji nikad nije bio č _etnički nastrojen.
ayd
Kakvi balvani, tamni vilajet
Starigrad01
Što se čudite.Četalj ostaje četalj.Hebo njih,obične jadne jadove.
Hanibal
Svo vrijeme, prije i pposlije srpske vojne agresije na BiH, radili su treneri i igrali igraci iz Srbije u BiH bez problema. Jedan trener iz BiH bosnjacke nacionalnosti trn je u oku cetnicima. Jad i bijeda. Dudicu je bolje trenirati Radnik iz Hadzica nego bilo koji srbijanski klub. Srbi su definitivno narod zatrovan mrznjom i treba ih prepustiti same sebi da se dave u svom smradu.
AlphaStrong
@BosanskaSvedska ja mislim brate da je ovdje i naš jaran voja umiješao prste, poznavajući njegovu prgavu narav i naklonjenost devijacijama u srpskom društvu.
Pajkan
Voja je veći bOlija od ovih na slikama.
BosanskaSvedska
Njemu je ispao sapun na tribinama pa ga rokaju trenutno i ne moze se zato da se javi,izgubi nevinost na tribinama!
AlphaStrong
U potpunosti se slažem
AlphaStrong
Znači to je razlog njegovog nejavljanja. Pa ja, sad je meni jasno. Hvala ti za odgovor brate.
Korisnik1966
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.