Bh. reprezentativac pobjedu Vojvodine gledao sa klupe za rezervne igrače

Bh. reprezentativac pobjedu Vojvodine gledao sa klupe za rezervne igrače

A. Beganović

U okviru 26. kola Super lige Srbije fudbaleri Vojvodine su sa minimalnih 1:0 savladali Napredak, te su se tako učvrstili na trećem mjestu prvenstvene tabele.

Nakon remija na gostovanju kod Mladosti izabranici Nenada Lalatovića su u Novom Sadu ugostili Napredak, a do bodova su stigli zahvaljujući jednom pogotku.

Igrala se 53. minuta kada je Čović sa jedanaest metara pogodio za, kasnije će se ipostaviti, konačnih 1:0.

Zanimljivo, u ovom meču Lalatović nije računao na bosanskohercegovačkog reprezentativca Sinišu Saničanina koji je pobjedu svojih saigrača gledao sa klupe za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Vojvodina je trećeplasirana sa 50 osvojenih bodova, devet manje od drugoplasiranog Partizana i pet više od četvrtoplasiranog Čukaričkog, dok se Napredak nalazi na 16. mjestu sa 22 osvojena boda.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
k u r t o n od igraca sramota je da ovakvi dobivaju sansu u reprezentaciji
5 0
2323
Vickov igrac...mora biti u repki...dzabA.sve
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi