Voskanyan: Banants i Sarajevo su jednake ekipe

Trener Armenaca nakon meča na Koševu

Voskanyan: Banants i Sarajevo su jednake ekipe

Sarajevo je u Jerevanu savladalo Banants rezultatom 2:1 u prvom meču 1. pretkola Lige Evrope, a večeras je na Koševu bordo tim slavio sa 3:0 i rutinski prošao dalje.

Nakon meča govorio je i trener Banantsa Aram Voskanyan, koji žali zbog ispadanja.

Čestitke Sarajevu, želim im sreću u narednim rundama. U prvom meču u Jerevanu imali smo prednost na terenu koju nismo uspjeli realizovati. Zbog rezultata koji nam nije odgovarao, ovdje smo pokušali biti ofanzivni ali nije išlo.

Prvih pola sata smo odigrali dobro, a onda se desilo ono čega smo se pribojavali s obzirom da Sarajevo ima četiri kvalitetna igrača prema naprijed. Prvi gol smo primili iz ubacivanja, a drugi gol je već bila dobra akcija Sarajeva. U nastavku smo krenuli ofanzivnije, ali iz kontre primili još jedan gol".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Na kraju je trener Banantsa dao jednu izjavu s kojom se mnogi neće složiti.

"Mislim da su Banants i Sarajevo kvalitetom jednake ekipe, jedina je razlika što su oni iskoristili svoje šanse, a mi svoje ne".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Gdje si ti bio i koju si ti ekipu vodio danas.
59 0
Chupy
Das 1 gol a primis 5 u dvije utakmice i govoris o jednakosti? Ti si jedna obicna budaletina koja ne moze reci "cestitam bolji nas je razvalio", ne pobijedio, razvalio.
39 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi