Vraća se poslu? Primamljiva ponuda za Sušića

Slobodan od januara

Vraća se poslu? Primamljiva ponuda za Sušića

Bivši selektor bh. reprezentacije Safet Sušić bez posla je otkako je dobio otkaz u Evianu. 

Sušić se nije dokazao u francuskom drugoligašu i nakon serije katastrofalnih rezultata bilo je za očekivati da će mu biti uručen otkaz, međutim nakon nekoliko mjeseci odmora mogao bi se ponovno vratiti trenerskom poslu.

Među zainteresovanima za njegove usluge je Alžir. Tamošnji mediji navode da Fudbalski savez Alžira u Sušiću vidi idealnu zamjenu za Gourcuffa koji je prošlog mjeseca podnio ostavku na selektorskoj poziciji.

Alžirci su podsjetili da je Sušić plasmanom BiH na Svjetsko prvenstvo postao nauspješniji bh. selektor, a inače on je osim BiH i Eviana još vodio Rizespor, Ankaraspor, Ankaragucu, Konyaspor, Al-Hilal, Istanbulspor i Cannes. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi