Crna Gora traži selektora: Dvije legende Sarajeva kandidati
FOTO: EPA

Do kraja februara Crna Gora će imati selektora

Crna Gora traži selektora: Dvije legende Sarajeva kandidati

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić jedan je od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje crnogorske reprezentacije.

Crna Gora će do kraja februara dobiti novog selektora, a predsjednik tamošnjeg fudbalskog saveza Dejan Savičević već je obavio razgovore sa kandidatima.

Među četvoricom najozbiljnijih kandidata za preuzimanje užarene selektorske stolice nalazi se Hadžibegić, a osim sa njim Savičević je obavio razgovore sa Ljupkom Petrovićem, Milovanom Rajevcem i Ljubišom Tumbakovićem.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, Hadžibegić je svojevremeno vodio naš nacionalni tim, a crnogorski mediji osim pomenute četvorke kao kandidate spominju i Miroslava Đukića i Safeta Sušića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.