Vrančić na kraju sezone ostaje bez kluba

Ugovor neće biti produžen

Vrančić na kraju sezone ostaje bez kluba

Nekadašnji bh. reprezentativac Damir Vrančić (30) na kraju sezone će napustiti Eintracht Braunschweig. 

Vrančić već neko vrijeme zbog povrede nije u planovima trenera njemačke momčadi i nakon što mu krajem juna istekne ugovor napustit će Eintracht Braunschweig i potražiti novu sredinu. 

Mediji u Njemačkoj su objavili čelnici kluba definitivno neće Vrančiću ponuditi produženje saradnje, tako da će ovaj 30-godišnji vezista nakon sedam godina napustiti Braunschweig s kojim je imao priliku igrati i u Bundesligi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je u redove Eintracht Braunschweiga stigao 2009. godine iz Borussije Dortmund (II) prije koje je još nastupao za Mainz. Za reprezentaciju BiH je prvi put nastupio 2009. godine i uknjižio je ukupno četiri nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi