Vrančić od prve minute protiv Tottenhama, Mourinho iznenadio sastavom

Ko će slaviti?

Vrančić od prve minute protiv Tottenhama, Mourinho iznenadio sastavom

E. Čaušević

Fudbaleri Norwicha igraju večeras na svom terenu protiv Tottenhama meč 19. kola engleskog Premiershipa.

Norwichu ne ide baš najbolje u posljednje vrijeme jer se ovaj tim nalazi na zadnjem mjestu sa svega 12 bodova. Sigurno da igračima Norwicha neće biti lako večeras protiv preporođenog Mourinhovog Tottenhama.

Treneru Norwicha, Daniel Farke, se nalazi u teškoj situaciji i sve više se špekuliše o otkazu. Njemački stručnjak je za meč protiv Tottenhama odlučio napraviti nekoliko promjena u sastavu, a od prve minute na terenu će biti i bh. veznjak Mario Vrančić.

Vrančić se nije naigrao u dosadašnjem dijelu sezone jer je odigrao svega 124 minute u Premiershipu. No, sigurno je da je ovo šansa za Vrančića da pokaže Farkeu da zaslužuje mjesto u početnoj postavi Norwicha.

Također, dosta promjena u timu napravio je i Jose Mourinho koji je odlučio malo osvježiti sastav.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Norwich: Krul, Aarons, Zimmermann, Hanley, Lewis, Tettey, Vrančić, Buendia, Stipermann, Hernandez, Pukki.

Tottenham: Gazzaniga, Vertonghen, Alderweireld, Foyth, Aurier, Lo Celco, Ndombele, Sessegnon, Eriksen, Alli, Kane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi