Vrančić proglašen za igrača mjeseca u Norwichu

Igra odlično u Norwichu

Vrančić proglašen za igrača mjeseca u Norwichu

Bh. fudbaler Mario Vrančić proglašen je za najboljeg igrača Norwich Cityja u mjesecu aprilu.

Povremeni reprezentativac BiH u posljednje vrijeme igra odlično u dresu ovog engleskog drugoligaša, a to su prepoznali i navijači, koji su ga proglasili za najboljeg igrača u proteklom mjesecu.

Vrančić je u aprilu odigrao svih šest utakmica za popularne Kanarince, uključujući i kompletne nastupe u pobjedama nad Aston Villom (3:1) i Leeds Unitedom (2:1).

Ovaj 28-godišnji igrač sredine terena je nedavno izjavio kako se nada da njegovi nastupi neće proći nezapaženo, odnosno da će dobiti priliku Roberta Prosinečkog da se dokaže u nacionalnom timu. 

Norwich je inače sezonu u engleskom Championshipu okončao na 14. poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi