Vranješ dobio odriješene ruke

U potrazi za novim klubom

Vranješ dobio odriješene ruke

Nekadašnji član reprezentacije BiH Stojan Vranješ dobio je odriješene ruke da potraži novi klub.

Tridesetjednogodišnji Vranješ se ovoj polusezoni nije mnogo naigrao u poljskom prvoligašu Piastu, a klub mu nije želio praviti problemu i sprječavati ga da ode tamo gdje će dobijati veću minutažu.

Na zvaničnoj stranici Piasta je objavljeno da Vranješ nije otputovao na pripreme s ovim timom i između dvije strane će uskoro biti raskinut ugovor. Osim Vranješa, dozvolu da napuste klub još su dobili Josip Barišić i Adam Mojta.

Banjalučanin se kao igrač Piasta vodio od januara prošle godine, a to mu je ujedno bio treći klub u Poljskoj, budući da je ranije igrao za Lechiju Gdansk i varšavsku Legiju.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Izvan Poljske je nastupao za Vojvodinu, Pandurii, Cluj, Borac, HAŠK...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi