"Vranješ je svoje završio, više neće igrati za Anderlecht"
Epizoda bh. fudbalera u Anderlechtu je danas završena, tvrdi bivši reprezentativac Belgije

Bh. reprezentativac ponovo razočarao

"Vranješ je svoje završio, više neće igrati za Anderlecht"

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ je u posljednje vrijeme redovno u centru pažnje zbog skandala i dešavanja koja nemaju ama baš nikakve veze sa fudbalom, ali mu čak ni na tom polju ne ide dobro.

Njegov Anderlecht je danas doživio sramotan poraz od St. Truidena rezultatom 4:2, a Vranješ je bio jedan od najlošijih igrača u timu iz Brisela.

Od dolaska u ovaj klub iz AEK-a, Vranješ konstantno igra ispod svog nivoa i nije nikakva tajna da su u belgijskom velikanu duboko razočarani njegovim predstavama, kojim je vjerovatno došao kraj.

Vranješ je večeras izmijenjen u 73. minuti, desetak minuta nakon što je dobio žuti karton, što bi mogli biti i njegovi posljednji trenuci u ljubičastom dresu.

Naš fudbaler bio je jedna od glavnih tema nakon utakmice, a bivši belgijski reprezentativac Eric Van Meir izjavio je da Vranješ više vjerovatno neće igrati za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Golovi koje smo primili nisu krivica naših omladinaca i mislim da je suludo kriviti te mlade momke za ovaj debakl. Mislim da više nećemo vidjeti Vranješa na terenu i da je ovo kraj priče za njega u Anderlechtu", jasan je bio Van Meir u komentaru utakmice.

Ognjen Vranješ je ljetos prešao u Anderlecht iz AEK-a za 3,2 miliona eura, a sa briselskim klubom ima ugovor do 2022. godine.

Top Komentari

arsenalbih
koja pogan od naroda..covjek IGRA,gine a terenu i vi ga pljujete samo zato sto je Srbin.Covjek voli RS a time logicno voli i BiH inace ne bi igrao.i ovaj portal ima neobjektivne novinare cuj "donesena ocekivana odluka" jebo te..
81 134
Romario 77
Ma sta ce Vranjes baustelac obicni.
114 34

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi