Vranješ nazvao BHF bauštelcima: "E pa da vam kažem..."
"Rat" Vranješa i Fanaticosa traje još od kada je igrač istetovirao granice Republike Srpske

Oglasio se na Instagramu

Vranješ nazvao BHF bauštelcima: "E pa da vam kažem..."

E. Škorić

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ oglasio se putem društvenih mreža pet dana nakon remija u Beču protiv Austrije.

Pisalo se o tome kako je Vranješ bio jedini reprezentativac koji se nije našao na zajedničkoj fotografiji Zmajeva i Fanaticosa nakon remija na Ernst Happelu, a sada se stoper odlučio i sam očitovati o tome.

"Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E pa da vam kažem ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslednj atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali!!!", napisao je Vranješ na Instagramu.

Podsjećamo da je Vranješ već godina omražena ličnost kod navijačke grupe BHFanaticos, a sve zbog ranije tetovaže sa granicama entiteta Repubike Srpske.

''Ognjene, tvoj sat je otkucao'', pisalo je na jednom transparentu, a igrač Anderlechta očigledno nema namjeru da izgladi odnose sa najbrojnijomm navijačkom grupom bh. reprezentacija.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

mlacenica1
Za BiH bi bilo puno bolje da mu je ona tetovaza i ostala. Pa da i RS igra za BiH i da djeca u RS imaju za koga navijati... korak po korak. Al hvala patriotama iz Svedske sto nam namecu svoje frustracije i ne dopustaju nam da pokusamo da nastavimo zivjeti u ovoj ovakvoj drzavi, jedinoj koju mi (za razliku od njih) imamo.
92 33
HRASNO_1921_HRASNO1921
Momak je godinama na udaru navijaca i to sve zbog toga sto je na ruci istetovirao jedan dio drzave, i pored svega konstantno trpi uvrede i prozivanja, i neka im je odgovorio, BHF ima m*** da se kurci po dijaspori a u BIH gledaju da se ne zamjere kojoj navijackoj grupi (aludiram na Manijake i Horde prije par godina kada su ih poskidali do gole kože), podrska Vranješu, momak svaku utakmicu daje 100% za reprezentaciju, a ovi klošari da im nije rata bilo nebi vidjeli inostranstva i usput neka nauce koju rijec maternjeg ...
64 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi