29

Komentari (29)

mokekemo
On daje svoj maksimum na svakoj utakmici za razliku od nekih guzonja, ima pravi mentalitet, ta tetovaza nije bitna toliko kolko bosnje seru o njoj lp.
daca
Možeš samo na tijelu i imati te granice i RS ali ona ne postoji to je Bosna i Hercegovina i uvijek će biti. Kada odlučite da se pokušate pravo odvojiti,tada će te sami sebe otjerati jer ja kao Bosanac i Hercegovac ne dam Bosnu a i mi svi Bosanci
Dragan
mamu ti jebem i bosnu
MirzaBarucic
Docekajmo papka na nama najbolji nacin. Jbimo mu majku.
MirzaBarucic
Ne treba govno zvati da igra za bh. repku. A i kad zaigra, jbat' mu mamu djikansku 90+ minuta. Pa neka igra za reprezentaciju RS.
StopGovoruMrznje
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani.
Prosinečki objavio spisak igrača za Tursku i Sjevernu Irsku Nazalost Ognjen Vranjes je na spisku Prosineckog, dakle Fanatikosi jedino vi mozete izvrssiti pritiska na Vranjesa I Prosineckog da Vran jes ne igra vise za reprezentaciju BiH. Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth), Darko Todorović (Salzburg), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Čivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk), Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen), Sanjin Prcić (Levante), Deni Milošević (Konyaspor) i Riad Bajić (Basaksehir).
MirzaBarucic
Tako ce i da bude. Ionako ga BHF ne podnosi, ovo dodje kao slag na tortu.
Ismet_Hadziosmanovic
Ognjene ljudino. Ljubomorne duše mogu da ti puše
ramiz10
moj ismete sta ti podrzavas. hah ubi se
MirzaBarucic
Valjda kontas da je djikan je pitanju!?
StopGovoruMrznje
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani.
BIHZm@j
Covjek bez svoga stava je nula covjek pod prvom, nekajese za RS tetovazu a precrto je sahatom, ta izmisljena genocidna tvorevina je sram za svakog ”normalnog” srbina, a takvi mnogo nema...bjedni jadnice i tvoji zlikovci, tjesitese sa genocidnom a nigdje vas nema, pobili, poklali silovali djevojcice, u ime genocidne i srpstva, i sad da vas se postuje, sljam ljudskog roda, i dabogda nikad sveti dres neobuko...igraj za smrdsku i nako je kanta sa laktasenkom, nigdje vas nema nit ce kada biti, pokvarili ste ugled svoj za stotinu generacija, i niko vise nema povjerenja u vas, karpatski vlasi
Medo-Brundo
A ko je ovaj tip?
kikiriki
STA RECI NA OVU TEMU?DA SPOMINJE NEKU REPUBLIKU SRPSKU KOJA UOPSTE ZA MENE NE POSTOJI I KOJA JE JEDNOSTAVNO IZMISLJENA A NE BITI ZA SVOJU BOSNU I HERCEGOVINU U KOJOJ JE RODJEN ..
Edin Merlin
Podoji mi monstruma !!!
Hoce li sada Vranjes sahat prepraviti na tetovazu republike mrske, pa ce kasnie opet, republiku mrsku na sahat, pa sahet na republiku mrsku i sve tako naizmjenicno. e Vranjesu neces se vise prodavati preko reprezentaciji BiH, sto si se prodao to ce biti zadnje, zivjeli Fanatikosi neces Vranjesu biti miran na terenu ako slucajno zaigras za reprezentaciju BiH, nece se vise prodavati preko ledja reprezentacije BiH, prodaj se ako mozes preko republike mrske.
Mr.Balboa
Ma dabogda nikakvog uspjeha mi ne postigli,ako ti budes igrao a neka su peokleti oni koji ovo oproste!!!Gospodine prosinecki ne zelimo da nam pozivas cetnike I dobro razmisli ako to budes nastavio ciniti,mogao bi I ti vrlo lako otici,a momci koji vole ovu nasu Bosnu I Hercegovinu ovakvu kakva je ranjena I dalje ne dobijaju sansu kod tebe!!!Dobro razmisli,dali ti se isplati ici protiv hiljade I hiljade navijaca koji vole ovu zemlju,zbog jednog olosa kakav je vranjes,I bolje bi mu bilo da zacepi prljava usta I da ne dolazi u reprezantaciju vise!!!!
Posto je sada Prosinecki selektor BiH reprezentacie zato se je Vranjes ohrabrio da prizna da se ne kaje sto je istetovirao republiku mrsku, kao biva on racuna da je on pod zastitom Prosineckog i da ne moze izgubiti mesto reprezentaciji BiH, Vranjes igra u reprezentaciji BiH samo zato sto nie pozvan da zaigra za reprezentaci Srbije. Svima onima kojima reprezentacia BiH nije na prvom mjestu, vec mu reprezentacij BiH sluzi kao alternativa takvi nam fudbaleri ili nogometasi ne trebau u reprezentacii BiH. Pozivam Fanatikose da sa tribina stadiona izraze ogromno negodovanje kada vide Vranjesa u reprezentaciji BiH i tako izvrse pritisak na Prosineckog da ga vise ne stavlja u reprezentaciji BiH.
Chupy
Eeee pa vidis Vranjes, ovako. Ako vec to volis a kazes volis, a moje misljenje je da i treba da volis jer si srbin, ne bi bilo logicno da ne volis. A zasto sada bar kada si dao tu izjavu nisi ispao gospodin i covjek! A ustvari si pokazao da si jedan veliki licemjer i dvolicna osoba. Samo da si rekao, daaa, volim rep. srpsku, aliiiii volim i Bosnu i Herc jer je ta ista rep srpska sastavni dio drzave BiH, i to je moja drzava i zato i igram za nju!!!! To bi bilo jako gospodski, inteligentno i promisljeno. Aliiiii, ovim si pokazao da BiH ne volis ali igras za nju jer ti je cijena 66 puta vece nego da ne igras. To je poenta svega sto se krije iza tvojih nastupa za BiH. Hvala i dovidjenja.
ibrahim51
Eto ko nam igra za reprezentaciju takvih ima jos ne otkrivenih.Tako je isto i u klubovima BiH.Neka Vranjesi i i svi koji tako misle a ne ijasnjavaju se igraju za one kojima i pripadsju.Kada bih bili prvaci svijeta nama takvi izdajnici ne trebaju.
Zaštita Identiteta
Nije se pokajao sahadžija, zato je odmah ujutro niknuo sat preko granice
madr1dist4
Chetnik ko chetnik
plavi kanarinac
Jebemo ti komplet familiju, nadam se da te debeli zutokljunac nece uvrstiti na,spisak pa igraj za tu kurcevu prciju sto si istetovirao granice...
zeleni_zub
Znaci cvrsta si stava kojeg niko nece promijeniti. Osim sto si vec promijenio tetovazu. Jadniji si ti sto mislis da imas stav a precrtavas tetovaze, nego sto si tu sugu nacrtao na ruci. Jebes RS, doci ce vrijeme kad ce to biti prevazidjena i zaboravljena prica, a ti ostajes dokazano beskicmenjak dok ne umres.
Mu'min Juventino FKS
Eh konacno da neko na portalu napise jedan kvalitetan komentar
AMKO
Kakva karta pleme ti jebem genocid karta ti je prava preko Drine pa tamo se saraj govno jedno
Rigel
Usta ti se ponjamke. tebi i tome što si nacrtao na ruci.
Babo
Smeće na otpad?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.