Vratio se Fenan Salčinović
Kapiten Zeničana nije još rekao zbogom aktivnom igranju nogometa, te je danas u 35. godini predvodio Čelik protiv Krivaje na Bilinom polju

Iskusni kapiten Zeničana ponovo na terenu

Vratio se Fenan Salčinović

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas na stadionu Bilino polje u okviru 17. kola Druge lige FBiH, grupa "Centar" dočekuju tim Krivaje iz Zavidovića. Ova utakmica, kao i naredne dvije na domaćem terenu Zeničani će zbog kazne igrati bez prisustva navijača.

Zeničani su u drugi dio sezone ušli sa dosta oslabljenim sastavom, te će do kraja sezone biti lišeni usluga Žune, Varde, Šarića i Smajića, četvorice standardnih igrača.

U smanjenom igračkom rosteru, danas je od prve minute svoje mjesto u ekipi našao i povratnik u sastav, kapiten Fenan Salčinović. Iskusni 35-godišnji veznjak nakon što je Čelik ispao iz Premijer lige, a zatim odlukom Skupštine kluba preselio u Kantonalnu ligu, odlučio je ostati u svome klubu, te pomoći svojim prisustvom, ali i minutažom na terenu.

Salčinović je odigrao nekoliko utakmica prošle sezone u Kantonalnoj ligi ZDK, te su mnogi mislili da se ovaj nogometaš više neće vraćati na teren. Ipak danas predvodi mladu ekipu Čelika, te je u nekoliko navrata pokazao da u njegovim nogama itekako ima još fudbalske magije.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Zeničani nakon prvog poluvremena vode protiv Krivaje rezultatom 1:0, a strijelac je bio Besim Kolić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FighterIXI
Odakle se vratio? Iz Sirije?
3 7
Mig_Mig
Fenane postedi nas lose glume,patetike i losih igara.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi