Vrban: Nadam se da ću opravdati povjerenje čelnika kluba

Šef stručnog štaba ŽNK Iskra Bugojno

Vrban: Nadam se da ću opravdati povjerenje čelnika kluba

S. Mlaćo

Samir Vrban (39) će od naredne sezone i zvanično će biti šef stručnog štaba ŽNK Iskra Bugojno. 

Potvrđeno je to jučer na sjednici Upravnog odbora ovog kluba, a ovaj ambiciozni trenerski stručnjak nakon same sjednice govorio je za SportSport.ba.

"Zahvalio bih se UO-u kluba na čelu sa Naimom Basarom i je nadam da ću opravdati to povjerenje. Bio sam tu već polusezonu i dobro poznajem ekipu. Na nama je da radimo i da pokušamo obezbijediti opstanak, a ako napravimo nešto više, onda još bolje. Vidjet ćemo sa kojim igračicama raspolažemo, pa ćemo tek onda govoriti nešto više", kazao je Vrban.

U danima vikenda Vrban je izabran i za tenera u stručnom štabu U-19 ženske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"To je u svakom slučaju satisfakcija za mene da još bolje radim. Hvala Upravnom odboru Nogometnog saveza BiH i nadam se da ćemo izboriti dobar rezultat, te da na neki način i državu promovišemo kroz ženski fudbal. Hvala i vama medijima koji pratite naš klub", dodao je Vrban, nekadašnji nogometaš Iskre, Čelika i Troglava iz Livna. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi