Vrelo ljeto na Old Traffordu: Manchester dogovorio lične uslove s fudbalerom koji je želja mnogih

Portugalac dolazi na Otok

Vrelo ljeto na Old Traffordu: Manchester dogovorio lične uslove s fudbalerom koji je želja mnogih

Ekipa Manchester Uniteda vrlo je blizu odvođenja još jednog fudbalera.

Nakon što su klub ovog ljeta pojačali Aaron Wan-Bissaka i Daniel James, čini se kako je red došao i na Portugalca Brunu Fernandesa.

Radi se o 24-godišnjem igraču veznog reda koji igra za Sporting Lisabon, ali je želja brojnih evropskih klubova.

Ipak, The Sun prenosi kako je Manchester dogovorio uslove sa ovim fudbelrom i da je on vrlo blizu dolaska na Old Trafford.

Dvije strane se sada nadaju da će doći i do dogovora između klubova što je jedino preostalo kako bi se transfer realizirao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sporting sigurno neće pustiti tako lako svog igrača, a smatra se da će ga United morati platiti barem 60 miliona funti ukoliko želi završiti posao.

Inače, Fernandes je u toku prošle sezone odigrao ukupno 53 utakmice uz gotovo nestvaran učinak za igrača veznog reda sa 32 pogotka i 18 asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi