Vremenski uslovi u Tampereu znatno bolji: Zmajevi u punom sastavu odradili trening

U subotu igramo protiv Finske

Vremenski uslovi u Tampereu znatno bolji: Zmajevi u punom sastavu odradili trening

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu nastavlja put u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo utakmicom protiv Finske.

Izabranici Roberta Prosinečkog danas su doputovali u finski Tampere, a meč protiv ove selekcije očekuje nas u subotu. Nakon dolaska u Tampere igrači su dobili nešto više od sat vremena za odmor, ali odmah nakon toga su odradili trening.

Jučer naša ekipa nije trenirala u Sarajevu zbog velikog nevremena, a Prosinečki je odlučio danas da s igračima odradi nešto lakši trening.

Svi reprezentativci su bili u punom tempu, te Prosinečki nema problema s povredama. Našu ekipu sutra očekuje još jedan trening pred utakmicu protiv selekcije Finske.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Treba dodati da je i temperatura u Tampereu znatno viša nego u Sarajevu, ali Zmajevima nije trebalo dugo da se naviknu na vremenske uslove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi