Šta ljude najviše interesuje o Edinu Džeki i Miralemu Pjaniću?

Zanimljiva pretraživanja

Šta ljude najviše interesuje o Edinu Džeki i Miralemu Pjaniću?

Midhat Šljivak

Edin Džeko i Miralem Pjanić su bez dileme najpoznatija fudbalska imena iz Bosne i Hercegovine.

Bh. dijamant je stekao veliku popularnost širom svijeta i gotovo da ne postoji ljubitelj fudbala koji ne zna o kome se radi kada spomenete ime Edin Džeko.

Pretrage na Googleu vezane za Edina Džeku su poprilično interesantne. Korisnici iz inostranstva žele vidjeti gdje igra i kolika mu je plata, dok Bosance i Hercegovce najviše interesuju njegova djeca i supruga Amra Silajdžić.

Sa druge strane svjetsku popularnost ima i veznjak torinskog Juventusa Miralem Pjanić.

Zanimljivo je svakako da ni on nije imun na 'bosansku mahalu', pa se o njemu na Google pretražuju veoma interesantne činjenice.

Svakako je najinteresantnije da osim očekivanog pretraživanja informacija o ženi i djeci, prosječnog Bosanca i Hercegovca zanima i koliko je Miralem Pjanić visok, ali i njegova plata.

Poprilično je interesantno vidjeti šta sve građani Bosne i Hercegovine pretražuju od bh. dvojcu...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Stw cu ja pretrazivat kad znadem, jedino ne znadem kolka im je cuna
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi