Vrijedno rade u NK TOŠK: Osam pogodaka na trening-utakmici

Plavi remizirali protiv zelenih

Vrijedno rade u NK TOŠK: Osam pogodaka na trening-utakmici

Samir Mlaćo

Zanimljivo je bilo danas na treningu federalnog prvoligaša NK TOŠK. Tešanjci se vrijedno spremaju za drugi dio sezone, a danas je na terenu sa umjetnom travom u Banja Vrućici Ajdin Mrguda svoje izabranike podijelio u "plave" i "zelene".

Završilo je na kraju 5:5. Za "plave" su pogađali Žižo, Rastoka, Škrijelj, Hasić i Mace, dok je za "zelene" pogodio četiri puta Mujagić, a jednom Kitanović.

Podsjetimo, TOŠK su danas pojačali Edvin Rastoder i Andrej Pavlović.

Pavlović je posljednji angažman imao u FK Olimpik gdje se nije naigrao, a povezivao se sa NK Metalleghe BSI odakle je i stigao u Sarajlije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na kraju se odlučio za odlazak u Njemačku gdje je boravio na probnom radu, međutim vratio se i sada priključio NK TOŠK.

Na drugoj strani, Rastoder je također nastupao za Olimpik i upisao osam nastupa u prvom dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi